10. 8. 2024

Kocour Preventista spouští nový preventivní kanál na Streamu: Připojte se k nám na cestě k bezpečnějšímu životu

Spolek Zachraň život z.s. s potěšením oznamuje spuštění nového preventivně - edukativního kanálu "Kocour Preventista" na internetové televizi Stream. cz působící na portálu Seznam.cz Tento zábavně-vzdělávací projekt, jehož maskotem je Kocour Preventista, překonal za jediný týden od uveřejnění prvního videa neuvěřitelných 29 tisíc zhlédnutí.

  • Kocourův deník
Preventivní kanál - Kocoura Preventisty (Stream.cz)

Kocour Preventista slouží jako průvodce po světě bezpečnosti a zdraví, přičemž jeho posláním je přinášet nejen radost a zábavu, ale především důležité informace o tom, jak se správně chovat v různých krizových situacích. Na kanálu jsou k dispozici interaktivní videa, která kombinují zábavné příběhy a praktické kvízy, umožňující divákům ověřit si své znalosti v oblasti první pomoci a krizového chování.

„Zveme vás k odběru našeho kanálu na Streamu, kde se můžete stát součástí komunity, která se soustředí na vzdělávání, zábavu a bezpečnost,“ říká Mgr. Tomáš Ulrich, předseda spolku Zachraň život z.s. „Naším cílem je, aby se každý cítil připravený čelit nečekaným situacím. Těšíme se na vaši účast a společné sledování našich videí.“