28. 12. 2023

Spolek ZACHRAŇ ŽIVOT z.s. hledá nové hrdiny pro šíření významu první pomoci a krizového chování

Srdcem a vášní vzdělávacího programu Kocoura Preventisty je osvěta a edukace v oblasti první pomoci a správného chování v krizových situacích. Organizace Zachraň život propojující profesionály z řad integrovaného záchranného systému složek s osobnostmi ze světa sportu, kultury a sociálních médií, hledá nové tváře do svého spolku.

  • Kocourův deník
Maskot kocoura preventisty

“Nabízíme možnost zapojení pro každého, kdo má zájem a touhu podílet se na naší misi. Ať už jste z oboru zdravotnictví, marketingu, nebo jen toužíte učit se a rozvíjet se v přátelském prostředí, jsme tu pro vás.” uvádí zakladatel spolku Zachraň život z.s. magistr Tomáš Ulrich.

V současné době tým Kocoura Preventisty navštěvuje střední školy, kde aktivně hledáme nové hrdiny, kteří chtějí být součástí snahy o bezpečnější prostředí pro všechny. Mezi prvními školami, kde se nábor uskutečnil patřily například Střední zdravotnické školy v Kolíně a Nymburce. Z obou těchto odborných škol disponuje spolek již několika členy.

Pro více informací o činnosti spolku a možnostech zapojení sledujte sociální sítě @kocourpreventista nebo navštivte webové stránky www.kocourpreventista.cz

Staňte se součástí příběhu Kocoura Preventisty a pomozte šířit vědomosti pro zdravější a bezpečnější společnost.

Webové stránky: https://www.kocourpreventista.cz

Facebookový profil: https://www.facebook.com/kocourpreventista/

Instagramový profil: https://www.instagram.com/kocourpreventista/

Kontaktní osoba: Ing. Nikola Kokyová, MBA

Emailová adresa: nikola.kokyova@zachranzivot.com